Annons

Händer lördagkväll 3/1

Annons

Händer i helgen

NÖJE Första helgen på det nya året bjuder på flera nöjesalternativ.

Lördag 3/1

Idag börjar kval omgångarna till Sunnanåcupen uppe på Eddahallen. I eftermiddag spelar Skellefteå AIK sina första bortamatch för året. Denna gång är det Modo som står motståndet. Se till att boka bord på O´learys, Allstar eller Old Williams för bästa platserna. Senare under kvällen är det öppet på Bryggargatans bar, där Joel Norrfors spelar skön musik. Carl-Viktor bjuder på trubadurer. Bishops arms, O´learys och Coasters håller öppet som vanligt. Allstar håller öppet med DJ Fredrik Stenlund bakom skivspelarna och det är 20+, som gäller i dörren. Mollys kommer att hålla öppet med åldern 18+ från klockan 22.00.

Ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons