Annons

Händer i helgen 23-24/1

Annons


Händer i helgen

NÖJE Löningshelg och hela tre olika dansgolv är igång. Passa på att skaka loss!

Fredag 23/1

Löningshelgen kan du börja med en trevlig afterwork på någon av restaurangerna eller barerna i stan.

Carl-Viktor bjuder på glada trubadurer och Coasters bjuder upp till både mat och dryckupplevelser hela kvällen. På Old Williams kan du spela biljard och dart, medans du kan avnjuta goda drinkar på Bryggargatans Bar.

O’Learys bjuder på sport hela kvällen och på Allstar är det nattklubb för alla över 18+. Dörrarna öppnas kl. 22.00 och det är DJ Julia som spelar musik.

Lördag 24/1

Boka bord på sportbarerna Old Williams, Allstar eller O´learys för att njuta av både mat och dryck till Skellefteå AIK:s bortamatch mot Djurgården, som startar redan kl. 16.00.

Gillar man blues så är det på Coasters det händer ikväll. En ny konstellation av musiker har nu bildats, som kallar sig MUD SOUR, och spelar mellan kl. 20-22, så se till att boka bord för garanterad plats.

Trubadurer på Carl-Viktor och DJ på Byggargatans bar efter kl. 22.00. Nattklubbs-alternativ finns det tre av ikväll: På Mollys är det 18+ nattklubb och på Allstar är det 20+ med DJ Tess bakom skivspelarna. Verandan öppnar upp ikväll med sin nattklubb för alla över 20+.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons