Annons

Händer i helgen 5-7/12

Annons

Nordanå Julmarknad Foto: Patrick Degerman

NÖJE Helgen bjuder bland annat på konserter, föreställningar och julmarknad.

Fredag 5/12

Ikväll ordnas Hell Bent For Christmas tillsammans med Club Fire, som fixar ett hårdrock/metal event här i Skellefteå som är till nytta och nöje för sin publik. Banden som spelar är: Enemy Within, The Derelict Dead, Them Legs och Midvinterblot. Entrén är 60:- och man håller till uppe på Mullberget.

En alternativ julshow, garanterat fri från julsånger! White Christmas, Showen från Folkparken i fjol, går nu på turné. Norrlands tyngsta (?) komiker i 158,6 kg galen humorshow. 90 minuter ren och skär glädje med Monica Lindgren och Åsa Ivarsdotter. Showen äger rum på Nordanåteatern både fredag och lördagkväll.

Västerbottensteatern bjuds det på föreställningen Julmys. Kom och hör om såväl lokala jultraditioner som andras minnesvärda händelser. Musiken består av dels traditionella julsånger och dels blandat potpurri. Det blir en varm och mjuk start inför julen, med rimstuga och julpyssel.Både klockan 12.00 och 18.00 spelas föreställningen, som är regiserad av teaterchefen Fransesca Quartey.

Allstar håller öppet nattklubben och bjuder in alla över 18+. Macke Marklund huserar i DJ-båset och lovar att veva igång ett riktigt häftigt set med musik. Från kl. 22.00 är det öppet på Natklubben. Även på O´learys lockar man igång gästerna med kvällens DJ, som studsar igång med skön loungemusik från klockan 22.00.

Övrigt så är det pubarna Bishops arms, Carl-Viktor, Coasters och Bryggargatans bar som håller öppet i vanlig ordning. Keckas Corner öppnar direkt efter julshowen klockan 22.00 med fri entré.

Lördag 6/12

Både Föreställningen JULMYS och White Christmas spelas idag, se ovan för mer information. Verandan öppnar nu upp sin Nattklubb igen, efter att ha varit stängt i över en månad. Från klockan 22.00 är det öppet och man dundrar på med kvällens DJ och man behöver vara minst 20 år för att ta sig in.

Allstar och O´léarys bjuder också på nattklubb. Från klockan 22.00 är det fullt pådrag på båda ställena.

Loungebaren på Bryggargatan gästas ikväll, som vanligt, av börderna Norrfors bakom skivspelarna.

I övrigt är det pubarna som håller öppet.

Söndag 7/12

Idag är man välkommen till julmarknaden på Nordanåområdet, som är fylld av inspiration, tradition och genuin julatmosfär. Här bjuds det på upplevelser för stora och små. Mellan klockan 12.00 – 16.00 håller man igång.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons