Annons

Förköpsbiljetterna är släppta

Annons

Linda Pira

NÖJE Nu i dagarna har förköpsbiljetterna äntligen släppts till de efterlängtade hemvändarfesterna i stan.

Juldagen 25/12

Redan i söndags så släppte Verandan sina biljetter till juldagen och annandag jul. I år är det Keckas Corner med nattklubb på två våningar som gäller på juldagen. Åldern är satt till minst 25 år fyllda och förköpsbiljetterna kostar 150:-. Vill man så kan man lyxa till det och checka in på hotellet. Då slipper man kön in på juldagskvällen och sedan har man ganska nära hem efter att ha minglat runt bland vänner. Och givetvis ingår frukost dagen efter. Biljetterna till kvällen köper ni på Quality Stadshotell i receptionen. För att boka hotellrum ringer ni till Quality Statt för att säkra er plats redan nu på telefon-nummer: 0910-711060.

Allstar/Mollys bjuder på LIVE-framträdande av Linda Pira & Stor nere på Mollys denna kväll. Det är öppethus mellan Allstar och Mollys hela kvällen från klockan 21.00. Biljetterna köper man på Allstar i baren från och med, idag, den 1/12. Förköpsbiljetterna kostar 150:-. Man ska ha fyllt 18år för att ta sig in på denna tillställning.

Annandag jul 26/12

Förra året var det stor succé på Folkparken, för Club Fortuna, som även i år arrangerar nattklubb för alla nöjeslystna 18 plussare i stan.  Förköpsbiljetter finns att köpa på clubfortuna.se och kostar 150kr.  Åldern är som sagt 18+ och det är öppet mellan 22-02.

Verandan bjuder man på dubbla våningar med dansgolv på båda våningarna. Åkdern är satt till 20+ och biljetterna finns att köpa i receptionen på Quality stadshotell. Förköpsbiljetterna kostar 150kr. Man håller öppet mellan 21-02.

Sluten fest

Julbalunsen har tagit nya tag och kommer i år att vara en sluten tillställning fylld med musik, dans och gemenskap.
Festen sker i år den 26 december, alltså annandagen, för gamla Musikfabrikare, Skellefteå Musikföreningsfolk, Trästockvänner samt nuvarande KF Mullberget-medlemmar, så meddelar arrangören i ett pressmeddelande.

Detta är alltså ställena man måste köpa biljetter till innan, för att säkra sin plats ute i julvimlet. Lite längre fram kommer vi att rada upp vad alla de övirga pubarna kommer att göra på sina respektive ställen under julhelgen.

Se nu till att ordna era förköpsbiljetter till den eller de festerna ni vill besöka under julhelgen, för de brukar ta slut ganska snart efter att de släpps. Glöm inte bort att säkra biljetter till era vänner som inte bor på plats, så att de också får följa med!

Vi ses i julvimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons