Annons

Gunhild Carling till Skellefteå

Annons

Gunhild CarlingNÖJE Efter förra årets succé kommer Gunhild Carlings Jazz & Variteté show tillbaka till Skellefteå.

Vanligen frontar hon The Carling Big Band, eller Carling Family. På senaste år har Gunhild Carling nått ut till den breda publiken, inte minst genom succén på Let´s dance, Allsång på Skansen, Diggiloo, Svensktoppen, Dansbandskampen och Så ska det låta.

Början på detta år uppträdde Gunhild inför en fullsmockad Folkpark, här i Skellefteå. Nu har det återigen blivit dags att fylla Folkparken och få lyssna, samt bli underhållen av hennes magnifika musiker och showartister.

– Det blir en underhållande helkväll då 16st musiker och dansare bjuder på show med Gunhild Carling i fronten, säger den lokala arrangören Sofia Andersson Lundberg på For Events AB.

Gunhild är bokad till den 23 Januari 2015 på Folkparken.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons