Annons

Händer i helgen 26-27/9

Annons

halm

NÖJE På lördag kan du bland annat få se dessa fyra tjejer spela lite conutry och bluegrassmusik på Nordanåteatern.

Fredag 26/9

Hemmamatch för Skellefteå AIK ikväll, då de tar emot Brynäs uppe på Skellefteå Kraft Arena. Har du inte fått tag i biljetter, så rekommederar vi er att boka bord på någon av sportbarerna O´learys, Allstar och Old Williams.

Ikväll är det rockabilly för hela slanten på Coasters. Bandet Go Getters gästar scenen ikväll och det drar igång redan klockan 20.00. Före, mellan och efter bandet spelar DJ Highball helsnurriga plattor från tidigt 50-tal till sent 60-tal. Kom i tid för att få plats.

Allstar och O´learys är det ikväll öppet för nattklubbsröj. Kvällens DJ:s kör igång på båda ställena runt 22.00.

I övrigt är det pubarna som håller ställningarna för ikväll.

Lördag 27/9

Arrangemanget Cool Blues Chicks gör entré på Scandic ikväll. Där kommer man att lyfta fram och hylla de kvinnliga bluesmusikerna. Liveframträdandena börjar ca 20.45. På Nordanåteatern är det ikväll konsert med Country och bluegrassbandet HALM, som bjuder på ett eget skönt sound. Konserten börjar kl. 18.30.

Verandan håller öppet sin övre våning för nattklubbsliv. klockan 22 öppnar klubben och det är 20+ som gäller i dörren. På Allstar är det 18+ i dörren och det är fullfart med kvällens dj. Även O´learys håller igång sitt dansgolv med kvällens dj.

I övrigt är pubarna öppna som vanligt.

 

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons