Annons

Händer i helgen 16-17/5

Annons

Blister brigade

NÖJE Hårdrock, kattutställning och dansuppvisning är några av sakerna som händer i helgen.

Fredag 16/5

Om vädret tillåter så kan vi givetvis rekommendera de uteserveringar som har börjat ploppa upp lite överallt på stan. Lite efterjobbet med härliga vänner har väl aldrig skadat.

Nattklubbsmässigt ikväll är det bara Allstar som har öppet sitt dansgolv med Stefan Nilsson, som snurrar skivor.

I övrigt så är det full fart på samtliga pubar i stan.

Lördag 17/5

Idag är det en stor internationell kattutställning på Skellefteå Kraft Arena. Det kommer att vara ca 24 olika kattraser på plats, ca 230 katter, som bedöms av internationella domare från bland annat Ryssland, Italien, Finland och Sverige. Vi har också kattutställare från både Norge, Finland och Sverige såklart. Klockan 10.00 startar utställningen i B-hallen.

Även idag är det dags för den årliga våruppvisningen på dans och balettföreningen, som i år heter ”La rue des rêves” denna helg kl 14.00 och 18.00 visas den. Samma tider gäller imorgon Söndag också.

För er som är sugna på att ta er ut till Skelleftehamn, så kan vi meddela att Coasters by the sea smygöppnar idag med lite trevligt barhäng och serverar god mat och dryck.

 

Ikväll är det fullt drag på nattklubbarna. Mollys bjuder ikväll på hårdrock med banden Aenimus och Blister Brigade. Ålder från 18 år och entrén är satt till 100:- och allt startar kl. 22. På Allstar är det nattklubb med Robert Hurtig bakom skivspelarna. Åldern är 18+ och det är fri entré före kl. 23.00. Verandan bjuder också upp till dansgolv med Dj Robbin Ågren. Åldern är 20+ och entrén är som bekant 100kr.

I övrigt så är det barhäng som gäller på pubarna runt om i stan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons