Annons

Så blir Soo Shims nya gym

Annons

HÄLSA Här är de första bilderna på hur Soo Shims nya gym kommer att bli.
– Detta blir ännu en stor milstolpe i Soo Shims historia och vi är sjukt laddade på att gå in i en ny era, säger Niklas Andersson, VD på Soo Shim.

I februari påbörjades ombyggnationerna på Soo Shim Fitnesscenter som nu ska bli ett High Performance Center.

– Framförallt bygger vi om lokalerna för att öka tillgängligheten då vi lägger stort fokus på att handikappanpassa lokalerna, säger Niklas Andersson.

De tidigare lokalerna har även varit för små.

– Det finns en stor efterfrågan på att bli medlem hos oss och i dagsläget begränsar lokalerna möjligheten att ta in fler tränande.

Det görs en total renovering, om- och utbyggnad.

– Soo Shim kommer att bli ett ultramodernt center där vi också kommer att kunna fokusera på nya målgrupper. Utöver byggnationerna så passar vi också på att byta ut all befintlig gymutrustning då vi tecknat avtal med en av världens mest ledande gymleverantörer. Vi blir ett officiellt Hammerstrength training center, säger Niklas.

Är det bara kampsportare som får använda dessa lokaler?

– Målgrupper blir alla tjejer och killer från 4 till 100 år. Vi kommer dock att fortsätta jobba efter mottot ”Train Like Champions”. Även om man inte själv är på elitnivå i någon idrott så är en elitidrottsmiljö en underbar plats även för motionärer där energi och kämpaglöd flödar. Vårt center är och blir ett kampsportscenter men är självklart till för allt och alla.

Målet är att centret ska invigas i början av september.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons