Annons

Händer i helgen 21-22/3

Annons

Solala

NÖJE I helgen är det komik och musik som står i fokus, förutom slutspelet i SHL. Här kommer några nöjestips inför stundande helg.

Fredag 21/3

Ikväll har ni möjlighet att gå och se lite teater. På Västerbottensteatern spelas i helgen pjäsen ”Välviljans pris”. Biljetter och mer info hittar ni HÄR.

Sportbarerna är laddade till tänderna för den fjärde kvartsfinalen mellan SAIK och HV71. Matchen spelas på bortaplan och därför kan det vara trevligt att boka bord och ta med kompisgänget på någon av följande ställen inne i stan, som sänder matchen. O´learys, Allstar, Old Williams och Verandan. Se till att boka bord i tid!

Allstar är det nattklubbsstämning efter klockan 22 med DJ Tobias Norrfors. Åldern är 18+ och entrén är 80:-. I övrigt håller de övriga pubarna också öppet i vanlig ordning.

Lördag 22/3

Gillar ni komik så är detta en fantastisk kväll ni har att se framemot. På Nordanåteatern är det Johan Rehborg, som håller i trådarna med sin kritikerrosade turné. Vill ni fortsätta kvällen så är det på Coasters det kommer att skrattas ikväll. Hela FEM komiker kommer att uppträda från kl. 21.00 och inträdet är endast 50 riksdaler. Kom i tid för bra platser.

Gruppen Solala som har gjort dundersuccé på Youtube gästar ikväll Folkparken, Mcwell för en härlig avslappnad spelning. Spelningen börjar ca 21.00. Kvällen till ära har hela puben blivit ett enda stort vardagsrum för att kunna få den rätta stämningen.

Allstar öppnar nattklubben kl. 22 och det är DJ Stefan Nilsson, som vänder plattor hela kvällen. Åldern är 18+. Ni som har passerat 20+ är välkomna till Verandan och deras nattklubb med DJ Mattias Carlesson.

I övrigt är givetvis alla pubarna öppna.

Vi ses i vimlet Skellefteå!

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons