Annons

Händer i helgen 24-25/1

Annons

Gunhild Carling
Gunhild Carling på Folkparken. Foto: Pressbild

NÖJE Snart helg och det innebär att det finns lite extra trevliga saker att göra, samt att det är löningshelg! Här kommer några tips från oss.

Fredag 24/1

För många är det löningshelg, samtidigt som några får vänta till på måndag. Men för er som vill sätta lite sprätt på pengarna i helgen kan vi rekommendera följande den här kvällen. Många restauranger och pubar börjar åter igen med sina afterwork-bufféer, så ta med dig dit kompisgäng, arbetskamrater eller varför inte familjen på en skön avslutningen av arbetsveckan.

Ikväll är det årspremiär av 27+ på Verandan. Nyhet är att man kan boka drinkbord, detta gör man via receptionen på hotellet. Även ikväll är det öppet på Allstar som håller igång nattklubben för alla över 18+.

Coasters är det återigen dags för trubaduren från Skottland, Rossco, att beträda scenen med sina trevliga låtar. I övrigt kan vi meddela att pubarna har öppet i vanlig ordning.

Lördag 25/1

Idag säger de att det ska bli cirka 10 minusgrader, sol och delvis molnigt. Detta är helt perfekt då det äntligen har öppnats flera skidspår uppe på Vitberget, sedan i torsdagskväll. Varför inte ta en tur på längden eller kanske på tvären!

När du har motionerat i det fria en heldag kan det givetvis firas med en trevlig kväll. För alla 40+:are är det dags för Club 40 på Mollys. DJ Emil Lundqvist lirar nya och gamla låtar, som gör att dansgolvet kommer att koka ännu en gång.

Allstar kör i vanlig ordning sin nattklubb för alla över 18+. Verandan ordnar också i vanlig ordning nattklubb för alla som är 20+.

Ni som vill uppleva härliga sköna jazztoner ska kolla in Gunhild Karling på Folkparken. I torsdags fanns det kvar 50 sittplatser, så först till kvarn, som man säger.

Om du är en hejare på styrdans, så är det Rotan i Skelleftehamn som gäller. Dansbandet Martinez underhåller från kl 21 till 01.

Pubarna har givetvis öppet för alla som bara vill ut och ta sig en kall.

Trevlig helg och så ses vi i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons