Annons

Händer i helgen 20-21/12

Annons

Händer i helgen

NÖJE Helgen före den stora hemvändarfesthelgen är här. Nu börjar man återse lite gamla vänner som har tagit sig hem till stan för att fira de stora helgerna. Här får ni några tips på var ni kan hänga i helgen.

Fredag 20/12

Idag är det många som går på julledighet och det är många hemvändare som börjar entra staden. Så passa på att träffas över en bit mat eller ett glass kall eller varm dryck på någon av stadens pubar eller restauranger. Varför inte starta med en afterwork.

I helgen håller Verandan stängt för att ladda inför de kommande hemvändarfesterna nästa vecka. På Allstar har ni möjlghet att dansa kvällen lång till kvällens DJ. Från 18+ gäller i dörren och stället öppnar 22 och stänger 02.

Pubarna håller öppet i vanlig ordning ikväll.

Lördag 21/12

Efter att ha julshoppat det sista på stan, så kan ni slappna av med en härlig matbit på något av stadens caféer eller restauranger. Senare på kvällen finns möjlighet till nattklubb på Allstar, som håller öppet 22-02, med det senaste från kvällens DJ på dansgolvet.

I övrigt håller pubarna öppet, som de brukar.

Nu laddar vi för hemvändarfesterna nästa vecka. Har du inte köpt biljetter än, så kan vi meddela att de börjar ta slut på alla ställena, så se till att införskaffa din biljett innan det är försent!

 

Nu laddar vi i helgen, inför hemvändarfesterna nästa vecka!

Ses i vimlet!

 

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons