Annons
The Last ValtzNöje SKELLEFTEÅ Hyllade konserten gör come back i Skellefteå.">

Last Waltz på Folkparken

href="http://www.megafonen.nu/noje/the-last-waltz-pa-folkparken/">The Last Valtz Nöje SKELLEFTEÅ Hyllade konserten gör come back i Skellefteå.

Annons
The Last Valtz

Nöje SKELLEFTEÅ Hyllade konserten gör come back i Skellefteå.

Efter tre utsålda konserter som ägde rum på Nordanåteatern Skellefteå, Kulturens Hus i Luleå och Idunteatern i Umeå så kommer nu A Tribute to The Last Waltz tillbaka till Skellefteå men nu till Folkparken den 23 november.

Ensemblen som framför The Bands klassiska avskedskonserten The Last Waltz är i grunden Skellefteå-musiker som kryddas med gäster från Luleå och Umeå. Cirka 30st musiker kommer ge publiken en musikalisk upplevelse under en tre timmars konsert som avslutas med DJ Patrik Jonsson och dansgolv.

Innan konserten kommer man även ha möjlighet att köpa till mat, begränsat antal platser.

– Äntligen! Sen min första dag på Folkparken så har vi velat göra detta möjligt. Skellefteå förtjänar att uppleva detta en gång till. Känns väldigt roligt! säger Martin Hedqvist, VD Folkparken, i ett pressmeddelande.

Mer info och biljettsläpp fredag den 6 september.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons