Annons
Etage25-1Nöje SKELLEFTEÅ Etagefesten blir en två dagars nästa år på folkparken.">

Succéfesten tillbaka i vår

href="http://www.megafonen.nu/wp-content/uploads/2013/09/Etage25-1.jpg">Etage25-1 Nöje SKELLEFTEÅ Etagefesten blir en två dagars nästa år på folkparken.

Annons

Etage

Nöje SKELLEFTEÅ Etagefesten blir en två-dagars nästa år på folkparken.

I våras ordnade de sin första Etage-reunionfest på folkparken, nu är det dags att börja planera in nästa. Redan ifjol höstas började Patrik Jonsson och Peter G Nilsson planera in ett 25-års jubileum för den gamla nattklubben Etage, som fanns i nuvarande biostadens lokaler på torget.

– Tanken var först att bjuda in personal som hade jobbat på stället under alla år, berättar Patrik Jonsson, en av arrangörerna och fortsätter. Men det blev en sån hysteri kring detta och ALLA ville komma, så då fick vi tänka om och bestämde oss för att göra en stor fest uppe på Folkparken.

Rekordsnabbt

När biljetterna släpptes så gick det inte lång stund innan det var totalt slutsålt och succén var ett faktum innan ens dörrarna öppnats till kvällen. Bilder, låtar och minnen varvades ganska snabbt på den nyskapade facebookgruppen. Uppladdningen var total inför nostalgikvällen på folkparken.

Mad molly dancehall

Till Mars nästa år så är planen att ordna en upprepning av fjolårets succé och utöka den med en dag.

– Till nästa år tänker vi bjuda på en två dagars fest med två olika temakvällar och åldrar, berättar Peter och fortsätter. Vi kommer att återuppliva den gamla krogen tre trappor/mad molly dancehall.

Olika åldrar och musik

På fredagen kommer musik att spelas för de som var med på 70-talet, från 1975, och framåt. Åldern har man satt till 45 år ung, har man tur så kanske man får visa leg i dörren.

På lördagen är tanken att man ska få uppleva musiken från det glada 80-talet, från 1985, och framåt. Åldern denna kväll är satt till 35 år.

Mer info kommer att släppas längre fram. Men boka in 14-15 Mars, nästa år, redan nu.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons