Annons
Soran IsmailNöje SKELLEFTEÅ Pablo Francisco, Magnus Betnér, Soran Ismail med flera!">

Humorhöst i Skellefteå

href="http://www.megafonen.nu/noje/humorhost-i-skelleftea/">Soran Ismail Nöje SKELLEFTEÅ Pablo Francisco, Magnus Betnér, Soran Ismail med flera!

Annons


Klippet på Pablo Francisco ovan har setts över 11 miljoner gånger på Youtube.

Nöje SKELLEFTEÅ Pablo Francisco, Magnus Betnér, Soran Ismail med flera!

I höst finns det mycket roligt att underhålla sig med i Skellefteå.

DRÖMMEN OM AMERIKA Kristoffer Appelquist
Torsdag 26/9 kl 19.00 Nordanåteatern
”Hela våren var Kristoffer ute och turnerade land och rike runt med Drömmen om Amerika. Publiken älskade honom och journalisterna skrev rubriker som, Träffsäkert och roligt, Det lyser verkligen igenom vilken begåvad komiker han är. Nu är han tillbaka igen. I höst fortsätter drömmen och Kristoffer åker återigen ut på vägarna i Sverige.
Kristoffer Appelquist blev utsedd till årets manliga komiker 2012 vid svenska stand up-galan.” Läs mer här »

GROTTMANNEN  – stand up komedi i världsklass med Lars T Johansson.
Tisdag 15/10 kl. 19.00 Nordanåteatern
”Grottmannen lyckas på ett humoristiskt sätt undersöka och förklara de grundläggande skillnaderna mellan män och kvinnor. Det är inte elakt, utan ömsint och självironiskt. Man får en spegelbild av sina misstag i olika situationer, vare sig det gäller man eller kvinna.
Folk kommer och ser pjäsen flera gånger. Publiken fullkomligt tjuter av skratt.”

PABLO FRANCISCO
Onsdag 27/11 kl. 20.00 Eddahallen
”Pablo Francisco är en röstkonstnär av rang och världskänd för sina träffsäkra parodier på kända personer och sina ljudeffekter. Han är komplett galen och enormt populär. Med sin obeskrivliga humor och komiska timing, kombinerat med egenhändiga ljudeffekter har han skapat sin alldeles egen, väldigt speciella, ståupp-genre som inte är jämförbar med någon annan. Hans show är fylld med underbart sjuk humor och galenskap som får en att skratta så tårarna rinner.”

EN SKAM FÖR SVERIGE – Magnus Betnér och Soran Ismail.
Torsdag 12/12 kl. 21.00 Nordanåteatern.
”Två komiker som står bortom trender och som låter samhället sätta agendan snarare än publiken. Oavsett om de upprör eller berör så kommer ingen lämna föreställningen orörd.”

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons