Annons
Inner CircleNöje SKELLEFTEÅ Inner Circle i Skellefteå på fredag.">

Reggea ah la la la long…

href="http://www.megafonen.nu/noje/reggea-ah-la-la-la-long/">Inner Circle Nöje SKELLEFTEÅ Inner Circle i Skellefteå på fredag.

Annons
Inner Circle

Nöje SKELLEFTEÅ Inner Circle i Skellefteå på fredag.

Alla har hört låtarna Sweat (Ah la la la la long) och Bad Boys.
På fredag den 26 juli kommer reggae-gruppen Inner Circle till Skellefteå.
– Det blir en riktig sommarfest, säger Craig Dixon, en av initiativtagarna till Reggae In The North.

Anledningen till att Bad Boys of Reggae väljer att besöka Skellefteå är deras nära samarbete med Youtube-stjärnan Big Steve from England som har sin bas i Skellefteå. Detta samarbete inleddes i samband med eventet Painting the City Bright i den ugandiska staden Jinja.

Världsklass
Som en del av Painting The City Bright arrangerades i maj en reggaekonsert i världsklass. På scenen ställde sig då bland andra Inner Circle som gav ugandierna en musikupplevelse som många ansåg vara den bästa konserten någonsin i landet. Detta var första gången som Bad Boys of Reggae uppträdde i Afrika.

Sprider positivism
– Vi smider nu planer på att, tillsammans med Inner Circle, utöka projektet som syftar till att skapa optimism i staden Jinja, till att omfatta hela Afrika och även andra delar av världen, berättar Craig Dixon, exekutiv producent för Big Steve from England.

Läs hela reportaget om Reggae in The North i Megafonentidningen (sida 15):

(Om tidningen inte dyker upp ovan – klicka HÄR. Trevlig läsning!)

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons