Annons

Ett mail.

Annons

Lägger ut mailet ifall det är nån fler som funderar!

Hej Susanne!
Stort tack för en fin blogg och för att du är källa till mycket inspiration såväl till vardags som till fest.

Jag har undrat mycket över var du har hittat de fina tallrikarna som du dukar med. Dels de fantastiska ”undertallrikarna” med liten ljusstake till, samt de tallrikar som du ofta använder till dem. Finns det någon webshop för mig som bor i Stockholm?

Gott Nytt År! Kram Hanna

Skickat från min iPhone

Hej Hanna!

Tack! Vad roligt att höra!

Undertallrikarna köpte jag på Indiska när de fanns där, de finns inte där längre.
Sen hade jag så tur att Åhléns började ha dem så jag kunde komplettera upp. Jag tror jag sett dem där för inte alltför länge sen!
Den lilla ljusstaken har jag köpt på en butik här i stan som säljer mycket grejer i lantlig stil.
Jag gissar att om du googlar så kanske du hittar. Det är ju egentligen såna som är till för julgransljus som jag klämmer fast på undertallriken bara.
Ljusen till dem säljs i vanliga matbutiker.

Tallrikarna jag använder till dem….jag är inte riktigt säker på vilka du menar men kanske några av de vita?
Jag har knappt några tallrikar som inte är secondhand eller ärvda, så där kan jag bara råda dig att kolla på loppisar och dylikt. Jag får hejda mig för att inte köpa massor, det finns otroligt mycket fint gammalt porslin som är välbehållet.

Hoppas du hittar det du söker,

God fortsättning!
Kram Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons