Annons
SKELLEFTEÅ Make up store visar senaste kollektion på Folkparken.">

Stor visning och nattklubb

class="alignnone size-full wp-image-13181" title="Spellbound (1 av 1)" src="http://www.megafonen.nu/wordpress/wp-content/uploads/2012/12/Spellbound-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="299"/> SKELLEFTEÅ Make up store visar senaste kollektion på Folkparken.

Annons

SKELLEFTEÅ Make up store visar senaste kollektionen på Folkparken.

Nu på lördag intar sminkföretaget Make up store Folkparken med sin senaste höstkollektion Spellbound. Med hjälp av bland annat Style by us-tjejerna, kommer det att bjudas på specialdesignade och unika klänningar. Hela 30 tjejer kommer att vara med i visningen och direkt efter showen kommer det att bjudas på ett pulserande dansgolv av kvällens DJ.

Entrén öppnar 22.00 och showen startar ca 23.00 och direkt efter kommer dansgolvet att dra igång. Detta är en kväll som kommer att passa både tjejer och killar, meddelar make up store.

De 150 första som kommer på eventet får en goodiebag i entrén. Biljetter och mer information finns i butiken på Citykompaniet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons