Annons
SKELLEFTEÅ Här får du svar på biljettläget inför julhelgen.">

Biljettläget inför julhelgen

class="alignnone size-full wp-image-6088" title="dansgolv" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/04/megadans-1-av-1.jpg" alt="" width="468" height="239"/> SKELLEFTEÅ Här får du svar på biljettläget inför julhelgen.

Annons

SKELLEFTEÅ Här får du svar på biljettläget inför julhelgen.

Vi står inför den största nöjeshelgen på året i stan, nämligen julen. Hemvändarna har redan börjat synas i stan och fler är på ingång. Snart börjar alla caféer, restauranger och pubar fyllas under alla veckans dagar för att träffa på gamla bekantskaper.

MEN det största är nog hemvändarfesterna på juldagen och annandagen, som är en stark tradition, i stan, sedan många år. Krögarna kämpar om att fylla sina ställen, och det är en hård kamp om biljetterna till respektive ställe. Här följer lite status kring biljetter till respektive ställe.

Juldagen 25/12

Verandan
Grundtanken var att det skulle vara 27+, som inträdesålder denna afton, men man har nu ändrat sig till 25+, efter att många gäster hört av sig. Det finns kvar lite förköpsbiljetter att köpa i receptionen på Stadshotellet. Vill man äta en god middag, innan partyt drar igång, så finns det några matpaket kvar också. Verandan meddelar också att man kommer att bjuda på några överraskningar under julhelgen.

Tidsbestämda förköpsbiljetter kl. 21-23 kostar 150:-, få biljetter kvar. Det kommer även att släppas ett fåtal biljetter i dörren, men för att vara säker på att få en plats i julvimlet, så rekommenderar vi att ni köper förköp.

Matpaket+entré: 350:-, få biljetter kvar. Ring receptionen på telefon: 0910-71 10 60, för att boka. (Edit: Nu är det rätt telefonnummer. Vi ber om ursäkt för att det var fel tidigare)

Allstar och Mollys (Full house party)
När vi talade med Allstar idag, så hade de kvar lite biljetter till juldagen. Det är alltså Full House Parrty med Mollys, som gäller på juldagen. Två dansgolv och fyra barer erbjuds det. Ålder för kvällen är 20+.

Tidsbestämda biljetter mellan kl. 21-23, kostar 120:-, finns ett begränsat antal kvar, som sälj på Allstar.

Annandagen 26/12

Club fortuna/Folkparken
Efter succén på halloween, kommer man nu tillbaka, med vad som verkar bli ännu en succé. Biljettförsäljningen har rullat på riktigt bra även denna gång, meddelar man från Club fortuna. Ålder för kvällen är 18+ och imorgon (tisdag 18/12) har du möjlighet att träffa Club fortuna på Citykompaniet och köpa biljetter direkt på plats, för att vara säker på att få en plats på stans enda 18års ställe i jul.

Du hittar även förköpsbiljetter på www.clubfortuna.se

Verandan
I år erbjuder man alla som har fyllt 20+ att komma och festa på Verandan ikväll. Det finns inga förköpsbiljetter kvar till denna kväll. Men däremot så finns det kvar ett antal matpaketsbiljetter.

Matpaketsbiljetter+Entré: 350:-, finns kvar.

Fredag: 28/12

Julbalunsen/Folkparken
Kulturföreningen Mullbergets årliga julfest bjuder i år på MAGNUS EKELUND & STÅLET vars flitiga turnérande senaste året har lett till kritikernas och folkets jubel. Norrbottningarna supportas av lokala bandet STOLEN DEER och skivor kommer vändas av RINE OG LINE. Från Arrangören så meddelar man att det finns kvar biljetter. Biljetter finns på tickster.com

Åldersgräns: 18 år Inträde: 120 kr förköp(150 kr i dörren).

 

Övriga ställen har inga förköpsbiljetter i julhelgen, men för att vara säker på att få sig en plats i vimlet, så rekommenderar vi alla att vara ute i god tid.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons