Annons
SKELLEFTEÅ Swingfly med vänner kommer till The Nova.">

Swingfly gästar Skellefteå

href="http://www.megafonen.nu/noje/swingfly-gastar-skelleftea/"> SKELLEFTEÅ Swingfly med vänner kommer till The Nova.

Annons

SKELLEFTEÅ Swingfly med vänner kommer till The Nova.

Nästa onsdag, den 20 juni gästas The Novas Sommaren i City av artisten Swingfly och DeeJay Nino.

Swingfly känner ni igen från bland annat Melodifestivalen förra året med låten Me and My Drum.

DeeJay Nino har förflutet i Skellefteå. Han flyttade till staden år 2000 för att spela in en hiphop-skiva som han hade fått kontrakt på hos ett lokalt skivbolag och produktionsbolag, Tribal Sound Studio. Han spelade då också basket i division 1 med KFUM Basket, under det året då laget kvalade för att ta sig upp i Basketligan, men åkte ut på 2-poängs poängskillnad mot Oscarshamn efter ett hjärtklappande möte i fullsatt Eddahallen. Nino var under tiden resident-DJ på Statt (nuvarande Verandan) och hade också spelat på Underbar och Etage.

Ålder: 18+

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons