Annons

Shoppa lite!

Annons

Jag gick på Bibo häromdagen och shoppade loss.
Lite nya glasburkar att ha torrvaror i till köket, ny slickepott, brödpenslar, skalare och ciseleringsjärn. Det sistnämnda är inte lätt att köpa, de är så olika och olika vassa! Jag hade ett riktigt skrotigt ett som jag kastade bort nu. Jag tänker göra marmelad idag eller imorgon och då är det guld att ha ett som är vasst! De hade inte det järnet jag egentligen ville ha, med en utbuktande vinkel mitt på järnet så man kan få långa fruktremsor, men det här får duga så länge.

Redskap

Jag köpte även en ugnsform som bara var hur fin som helst!
Och lite fler absolut nödvändiga saker följde också med hem.

Ugnsform från Bibo

Jag älskar den här sortens porslin, från Mateus och Gerbera till exempel. Det här var en billig variant i en sjukt fin turkos färg!
Jag känner lite att julen och vargavintern får gärna gå rätt fort förbi så vårsolen får komma snart och värma och lysa upp köket!
Senare idag ska jag få tummen ur och visa nyårsmiddagen, som kanske kan ge dig inspiration till trettondagshelgen middagsfunderingar.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons