Annons
SKELLEFTEÅ Nu till helgen bjuder coasters på en annorlunda kväll.">

Tikiparty på Coasters

class="alignnone size-full wp-image-7682" title="Tikiparty" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2011/09/Tikiparty.jpg" alt="" width="468" height="280"/> SKELLEFTEÅ Nu till helgen bjuder coasters på en annorlunda kväll.

Annons

SKELLEFTEÅ Nu till helgen bjuder coasters på en annorlunda kväll.

Förra årets upplaga av tikipartyt blev en succé. Nu är det dags för en ny fest och arrangörerna har siktet inställt på att det ska bli ännu bättre i år.

Arrangörerna för detta härliga koncept är Hanna Skott, Niklas Karbin Hedqvist och bargubben Tobbe Wikström. De har planerat en längre tid nu och nu äntligen har det blivit dags att sjösätta detta års Tiki/hawaiiparty.

– Det är andra året vi kör detta event och det känns spännande att få göra det igen, eftersom att det blev så otroligt lyckat ifjol, säger Hanna.

Vad kommer kvällen att innehålla?

– Vi kommer givetvis att utsmycka hela coasters i hawaiistyle, berättar Hanna och fortsätter.

– Det kommer att bli en speciell meny med massa exotiskmat och givetvis grillat också.

Måste man komma utklädd?

– Nej då, man kan komma precis som man är, men det vore jättekul om alla kunde försöka komma utklädda, säger Hanna och fortsätter.

– Vi kommer detta år att ha försäljning, på plats, av tikimuggar, hårblommor och blomkransar, även kallade leys.

Vad blir det för underhållning under kvällen?

– Vi kommer att bjuda på några olika DJ:s, som till exempel Kaj Fjällström, Ulrik ”trazan” Söderberg och jag själv kommer att lira några sköna surflåtar under kvällen, berättar Hanna och fortsätter.

– Lite senare under kvällen kommer kvällens husband att lirar lite surflåtar, som de just nu håller på att öva in.

Steamin jets

Kvällens husband Steamin jets kommer denna kväll att lirar både surf- och rockabillylåtar som svänger utav bara den. Bandets grunduppsättning består av Urban Åhdén, Peter Melender och P-A Andersson och de brukar ha med sig några gästartister på sina gig, och det kommer de garanterat att ha med sig denna gång också.

1 oktober

Så är du sugen på att återuppleva de sköna lata sommardagarna, så det på Coastsers du ska befinna dig på lördag. Det kommer att levereras en grym stämning och ett hejdundrande party i sann Hawaiinstyle, kom i tid för det kommer att bli fullsatt.

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons