Annons
SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?">

Vad ska du göra i helgen?

href="http://www.megafonen.nu/noje/vad-ska-du-gora-i-helgen-9/"> SKELLEFTEÅ Vad ska de här personerna göra i helgen?

Annons

SKELLEFTEÅ Megafonen.nu låter varje vecka ett gäng personer berätta om vad de ska göra i helgen. Här är de för vecka 11.

Daniel Boström, 32, Skellefteå

– Fredag blir en nervös väntan på matchen! Vi går nog och ser den på O´learys eller Allstar. Kanske lugna nerverna med några öl.

– Lördag bär det av till Storklinta eller Bygdsiljum för att sladda lite slalom. Kvällen blir nog lugn, kanske gå ut och käka en bit mat?

– Söndagen spenderas i soffan. Ryggläge hela dagen.


Peter Vidmark, 20, Skellefteå

– På fredag så är planerna lite öppna. Blir ev. något grabbmingel där fifa brukar blandas in.

– Lördagen inleds med fotbollsmatch och sedan åker jag, Zappe och Micke till Jacob Haslow i Umeå där utgång står på schemat. Söndagen lär bestå av lugn och ro innan vi beger oss hemåt.


Erica Vasilieva 18 år, Skellefteå

– Blir ingen helg utöver det vanliga men på fredag ska vi samlas ett gäng hos en kompis och käka middag, umgås och givetvis se slutspelshockeyn. Det är ännu inte bestämt om det blir utgång men av egen erfarenhet så är inte det helt omöjligt.
Lördag väntar jobb i vanlig ordning på Waynes Coffee sedan är planerna oklara men jag litar på att mina kompisar har en massa trevligheter att bjuda på.

– På söndag tar jag det lugnt och laddar inför en ny vecka. Är kvartsfinalen fortfarande inte avgjort så ska jag såklart se den matchen också.


Sarah Åkerström, 19, Skellefteå

– På fredag hoppas jag att det blir en riktig myskväll med vännerna och sällskapsspel, film och dylikt, kan dock bli svårt att toppa förra helgens trevliga tillställningar!

– Lördag blir det en heldags jobb på Scorett och sen vore det trevligt med några glas vin på kvällen men det är fortfarande oklart! Kan även hända att det blir någon form av tävling på Bowlingkompaniet, den som lever får se helt enkelt!

– Söndag jobbar jag också heldag, så jag hoppas att mammsen har lagat en god middag till mig då jag kommer hem! På kvällen är det ”helt klart” soffmys på änges med lite uppladdning inför en ny jobbig vecka, och varför inte en omgång bilkurra på det?


Victoria Lindqvist, 21 år, Skellefteå

– Jobbar hela helgen men ska självklart försöka klämma in lite trevligheter ändå! På fredag blir det att fira min kära vän som fyller år i veckan med middag, vin och hockey på allstar!

– På lördagkväll blir det nog ganska lugnt, äta god mat och möjligtvis bio vilket inte var igår. På söndag hoppas jag att solen skiner så man kan ta sig ut innan plikten kallar igen.


Vad ska Du göra i helgen? Kommentera nedan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons