Annons

Håhåjaja.

Annons

Här står det lite stilla…

Suss med bruten arm

Jag är halverst handikappad i vänster arm då jag nästan lyckades bryta den i lördags. Det är en spricka just under knotan i överarmen och det blir bättre för varje dag men inte är det speciellt skönt.
Jag har aldrig brutit nåt förr eller ens varit nära så typiskt att det händer just när jag har en söt liten loppa att bära på. Syftar på våran ”lilla” bebis som inte alls är så lätt längre dessutom.

Nååå… Det går över.

Kräftor

Ikväll ska vi på kräftskiva och det ska bli SÅ gott! Jag älskar kräftor och håller precis på att göra ett nytt tilltugg till dem i år. Det är en minipizza med kantareller. Känns som det inte kan bli helt fel.
Armen har dessutom läkt just så pass att jag nog kan skala kräftorna utan att be om hjälp. Nice =)

Lägger ut receptet på minipizzorna en annan dag och bra om de blir goda.
Trevlig helg!

/Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons