Annons

Bubbel!

Annons

Det här skulle jag ju delat med mig av innan värmen kom och drog igen.. Men sommaren är ju lång. Med massor av sol.
Hoppas vi va?

Pelles såpbubblor

De absolut bästa såpbubblorna gör man själv.
Jag var på en barnhappening en dag för flera år sen och där stod en farbror och blåste gigantiska såpbubblor. Han gjorde egna ”såpbubblegrejer” man doppar i såpan med hjälp av sugrör, garn och allt möjligt. Han gjorde bubblor så stora att han själv kunde gå genom dem. Han var en riktigt såpbubbelkonstnär =D
Så självklart frågade jag vart han fick tag på bubblet… och jag fick hans recept. Sweet!
Och nu delar jag med mig. Håll till godo!

Pelles såpbubblor

Pelles Såpbubblor
1 liter Yes
3 dl sirap
7-8 dl vatten

Blanda allt. Häll upp på flaskor eller dunk.

Go crazy 🙂

/Suss

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons