Annons
SKELLEFTEÅ De som besökte Mollys igår fick nöjet att bekanta sig med en legend bakom skivspelarna. ”Det är nostalgi i högsta grad att få spela på Mollys igen” säger Per Fällman som varit med länge i branschen.">

Legenden Per Fällman i stan

class="alignnone size-full wp-image-597" title="Per Fällman" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/04/per_fallman.jpg" alt="" width="468" height="180"/> SKELLEFTEÅ De som besökte Mollys igår fick nöjet att bekanta sig med en legend bakom skivspelarna. ”Det är nostalgi i högsta grad att få spela på Mollys igen” säger Per Fällman som varit med länge i branschen.

Annons

Per Fällman var med från Mollys start – förra gången det fanns i Skellefteå. I helgen är han tillbaka i Dj-båset. Foto: Peter Ziolkowski.

SKELLEFTEÅ De som besökte Mollys igår fick nöjet att bekanta sig med en legend bakom skivspelarna.
– Det är nostalgi i högsta grad att få spela på Mollys igen, säger Per Fällman.

Club 40 hade premiär igår kväll på Mollys och kvällen till ära hade arrangörerna tagit hem Skelleftesonen Per Fällman från Stockholm.
Megafonen.nu fick sig en liten pratstund med honom bakom skivspelarna.

Hur känns det att vara tillbaka på Mollys?
– Ja, jag trodde aldrig att jag skulle få stå här igen nere på Mollys. Jag trivs bra här och jag känner mig som hemma, säger Fällman.

Sedan 1990 har han jobbat och bott i Stockholm.

– Det var enklare då att hitta jobb i Stockholm än i Skellefteå i denna bransch.

Medans åren har gått så har uppdragen utökats, från dj–jobb till mer fasta konferencierjobb i bilbranschen, runt om i landet.

Har du några gamla minnen, från tidigare Mollys, som du vill dela med dig av?

– Jag började ju spela ganska tidigt här på Mollys, jag var bara 18-19 år. Då hade Mollys funnits i 2-3 år redan. Men man kan väl säga att jag var med nästan från början, säger Fällman och ler.

Jeansförbud
– På den tiden hade vi några sköna koncept som funkade riktigt bra, som folk säkert känner igen. ”Rockin Blue jeans tema” på fredagar då det vara fullt drag från start till mål på kvällen. Och på lördagar var det jeans–förbud på gästerna som ville komma in på klubben.

Du spelar även ikväll på Mollys. Vad kan folket förvänta sig, när de kommer hit?

– Påsken är ju en unik chans att få träffa gamla vänner och bekanta på hemmaplan igen. Därför vill Jag leverera en unik mix med kända låtar, så att ALLA ska känna sig unga och få en härlig kväll, säger Fällman och fortsätter:
– Att ha 30 års erfarenhet blir det enkelt att hitta vilka hits som var bra. Välkomna!

Foto: Peter Ziolkowski

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons