Dagens middag blev ännu en höstig rätt. Mest för att det är vinbär i den, och de kan man givetvis plocka ur som frys om man varit så smart att spara några där.
Det hade inte jag, jag rensade mina buskar och gjorde saft och gelé på allt, men några stackare fanns kvar så det räckte till det här receptet.
Receptet har jag hittat på nätet, men gjort om det lite grann så det blev ännu bättre tycker jag.
Jag använde tex pressad citron istället för vin idag och hälften mjölk.
Den här rätten passar både som fredagsmiddag och tisdagsmiddag, att laga till många både stora och små och den är snabblagad. Den fick dessutom höga betyg av mina kräsna barn.
~
Vinbärskyckling, 4 pers
1 msk fransk senap
Bryn kycklingfiléerna i smör eller olja så de får lite färg.
Lägg dem på sidan.
Fräs den pressade vitlöken i oljan som är kvar i stekpannan, utan att den får färg.
Tillsätt senapen och fräs en halv minut ungefär.
Tillsätt resten av ingredienserna utom de färska vinbären.
Lägg i kycklingfileérna och låt dem puttra med i ca 5 minuter.
Strö över vinbären vid servering.
~
♥