Snabbt, lätt, gott, glutenfritt, variera efter smak.. De här kakorna är ju bara så bra!
~
Kokostoppar ca 12 st
50 g smör
2 st ekologiska ägg
1 dl strösocker
En påse kokosflingor (drygt 500 gram)
½ citron, rivet skal
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält smöret, låt svalna lite om du har tid och rör samman med övriga ingredienser.
Låt smeten svälla i bunken 10 minuter.
Klicka ut smeten och forma till toppar på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda gyllene, cirka 15 minuter.
Tips!
Byt ut citron mot skal av ½ apelsin eller 1 lime.
Doppa ”foten” i choklad eller ringla choklad över toppen.
Blanda hackad choklad (vit, mörk eller ljus) i smeten.
Smaksätt med nån likör eller rom, ca 1 msk. Amaretto i blir jättegott!
~
/Suss