Annons
Janne Schaffer ska spela tillsammans med Jonas Gröning i Burträsk kyrka den 7 november. Foto: Annie Hyrefeldt

Janne Schaffer gör turné – kommer till Burträsk med ”My music story”

MUSIK En massa musik, spelglädje och fina minnen – i november kommer Janne Schaffer till Burträsk med "My music story".

Annons

Han spelade i Skellefteå både i fjol och tidigare i sommar, på Work Together Festival, och Janne Schaffer verkar inte få nog.

Den ansedde gitarristen ska ut på turné med ”My music story”. En konsert och musikalisk resa som spänner från 60-talets popband, via ABBA och Ted Gärdestad till Björn J:son Lindh och Electric Banana Band.

– Jag är så tacksam att jag fortfarande kan vara aktiv både som solist, låtskrivare och studiomusiker och jag lovar att bjuda på massor av musik tillsammans med både fina och roliga minnen, säger Janne Schaffer i ett pressmeddelande.

Annons

Han gör resan ihop med pianisten och sångaren Jonas Gröning och tillsammans ska de bjuda på en låtskatt med mycket musikalisk glädje och ös.

Erikshjälpen med på tåget

Den 7 november kommer showen till Burträsk kyrka. Spelningen arrangeras av Skelleftebon Markus Nyströms Northevent AB i samarbete med studieförbundet Sensus och barnrättsorganisationen Erikshjälpen.

Erikshjälpen kommer också med på turnén, då Janne Schaffer vill att dessa konserter även ska kunna betyda något för utsatta barn och deras familjer.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons