Annons
Enligt koordinatangivelsen till SOS Alarm ska olyckan ha skett här. Foto: Google

Olycka med bil och a-traktor på E 4 – vuxen och ungdom till sjukvård

NYHETER Två personer har förts till sjukhus efter en olycka på E 4 under morgonen. Ingen av dem ska ha skadats allvarligt.

Annons

Kollisionen inträffade på E 4 mellan Skellefteå och Kåge. Felicia Grape, operatör på RC Nord, berättar att ett fordon körde in i ett annat bakifrån. Enligt polisen ska det ha rört sig om en bil och en a-traktor.

SOS larmades klockan 07.43 och räddningstjänsten, polisen och ambulansen kom på plats. Ett körfält stängdes under insatsen vilket orsakat köbildning.

– Men nu flyter trafiken på igen, säger Felicia Grape.

Vid halv nio-tiden hade räddningstjänsten lämnat platsen. Även ambulansen har återgått och enligt SOS Alarm ska minst en av de inblandade i olyckan ha behövt följa med in. Skadeläget är för närvarande okänt.

Annons

Uppdatering, 09.42:

Det är två personer, en vuxen och en ungdom, som förts till sjukhus. Enligt en kommuniké från ambulansens sjukvårdsledare Christoffer Gyllenberg ska ingen av dem ha skadats allvarligt.

– De var omtumlade men verkar ha klarat sig bra. De kommer att undersökas vidare på sjukhus, säger ambulanssjukvårdaren Andreas Åström som också var där.

Uppdatering, 11.46:

Det är än så länge okänt om någon av förarna kommer att delges misstanke om brott. Olycksorsaken ska utredas, uppger polisen på sin sajt.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons