Annons
Sponsrad artikel
  • Det blir 20 stadsradhus som byggs på Getberget i Skellefteå. Alla med uteplats mot söder och egen carport åt norr. Gällande planlösningar så finns det olika alternativ beroende på hur många sovrum du behöver. Illustration: Riksbyggen
  • Det blir 20 stadsradhus som byggs på Getberget i Skellefteå. Alla med uteplats mot söder och egen carport åt norr. Gällande planlösningar så finns det olika alternativ beroende på hur många sovrum du behöver. Illustration: Riksbyggen
  • Det blir 20 stadsradhus som byggs på Getberget i Skellefteå. Alla med uteplats mot söder och egen carport åt norr. Gällande planlösningar så finns det olika alternativ beroende på hur många sovrum du behöver. Illustration: Riksbyggen
  • Det blir 20 stadsradhus som byggs på Getberget i Skellefteå. Alla med uteplats mot söder och egen carport åt norr. Gällande planlösningar så finns det olika alternativ beroende på hur många sovrum du behöver. Illustration: Riksbyggen
  • Det blir 20 stadsradhus som byggs på Getberget i Skellefteå. Alla med uteplats mot söder och egen carport åt norr. Gällande planlösningar så finns det olika alternativ beroende på hur många sovrum du behöver. Illustration: Riksbyggen
  • Det blir 20 stadsradhus som byggs på Getberget i Skellefteå. Alla med uteplats mot söder och egen carport åt norr. Gällande planlösningar så finns det olika alternativ beroende på hur många sovrum du behöver. Illustration: Riksbyggen

BILDSPEL: Snart säljstart för nya radhus på Getberget – alla med uteplats och egen carport

ANNONS I maj planeras säljstart för nya stadsradhus i Brf Hjortrongränd på Getberget i Skellefteå. Med närhet till natur, centrum och skola är det en boendeform som passar många. “De byggs i ett riktigt kanonläge”, säger Jenny Elveljung på Riksbyggen.

Det är 20 välplanerade stadsradhus som ska byggas vid en förlängning av Humlegatan på Getberget i Skellefteå. De är 98,5 kvadratmeter stora med uteplats mot söder och en egen carport med möjlighet till laddbox mot norr.

De har i ursprungsutförandet fem rum och kök, men med flexibla planlösningar är det upp till köparen hur bostaden utformas.

– Behöver du ett extra sovrum, mer förvaring eller kanske ett kontor? Här finns valmöjligheter vilket gör att dessa bostäder passar för många olika personer och familjer, säger Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen.

Gällande planlösningar så finns det olika alternativ beroende på hur många sovrum du behöver. Markplan syns till vänster. Till höger övervåningen. Illustration: Riksbyggen

Radhusen byggs som nämnt på Getberget. Här ligger husen högt beläget nära skog och natur, men även med promenadavstånd till centrum. Åt andra hållet ligger Floraskolan dit barnen kan ta sig utan att korsa några stora vägar.

– Det är ett lugnt och fint område. Vi har sett att intresset är stort bland barnfamiljer, men även hos de som idag bor i villa men önskar sig ett enklare och bekvämare boende utan att för den skull flytta in i en lägenhet, säger Jenny som även berättar att de kommer att bygga en lekplats och plats för samvaro intill radhusen.

Invändiga val

Förutom planlösningen får köparen även göra val invändigt. Köken kommer att levereras från Elon Bogården dit du får åka för att utforma ditt drömkök.

– Där finns möjlighet att klämma och känna på det som ingår, eller göra tillval som till exempel stenskiva och andra speciallösningar. Vi har gjort ett flexibelt upplägg för att du ska få det som du vill ha det, säger Jenny.

Det blir 20 stadsradhus som byggs på Getberget i Skellefteå. Alla med uteplats mot söder och egen carport åt norr. Illustration: Riksbyggen

Säljstart för radhusen planeras den 23 maj, men redan nu finns mer information på Riksbyggens webbplats där du även kan anmäla ditt intresse. Bygget väntas starta under året, och inflytt planeras till vintern 2025/2026.

Förutom Hjortrongränd bygger Riksbyggen just nu lägenhetshus i samma område, Brf Utsikten. De 75 lägenheterna har alla inglasade balkonger med fin utsikt. Försäljningen pågår för fullt.

– Lite drygt hälften av lägenheterna är sålda, så än finns det möjlighet för den som är intresserad, säger Jenny.

Stadsradhus på Getberget

20 moderna, välplanerade stadsradhus i bostadsrättsform på 98,5 kvm med fem rum och kök i Skellefteå. Med perfekt läge nära nybyggd skola, strövområden och lagom nära stan. Carport på entrésidan och altan med grönyta i sydväst.

Är du intresserad?

Se fler bilder och gör en intresseanmälan här »

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Riksbyggen.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons