Annons
Bland annat kommer en hyllningsshow till Eddie Meduza till Skellefteå, Nordman och bandet Factory, i evenemang som hålls under vintern 2024 och nästa vår. Foto: Pressbild / Universal / Camilla Käller

Hyllning till Eddie Meduza och hits från 80-talet – fler shower till stan

NÖJE En hyllningskonsert med Eddie Meduza och nostalgi på hög nivå med turnén Greatest 80’s & 90’s. Det har Skellefteborna att se fram emot på Sara kulturhus under vintern 2024 och våren 2025.

Annons

Redan nu står det klart att The Eddie Meduza Story – Dåren ä lös, där Ralph Gyllenhammar från Mustasch är showens frontfigur, kommer till Skellefteå den 30 mars 2025, enligt ett pressmeddelande.

Eddie Meduza, eller Errol Norstedt som han egentligen hette, fick efter sin död 2002 kultstatus men har under många år innan dess haft en trogen skara fans över hela landet. Konserten bjuder publiken på en resa genom Eddie Meduzas liv från mobbad och rotlös tolvåring till firad men ofta ifrågasatt rockstar som slog publikrekord och hade listframgångar samtidigt som han brottades med stora personliga problem.

Annons

The Eddie Meduza story beskrivs av arrangören som en helt galen och samtidigt kärleksfull hyllning till en av våra största artister. Publiken kommer att få uppleva närmare trettio av Eddies mest älskade och hatade låtar som Gasen i botten, Reaktorn läck i Barsebäck, Ragga runt, Midsommarnatt, Volvo, Punkdjävlar och Mera Brännvin.

80- och 90-talshits

Lagom till julen 2024 angör en annan nostalgishow Skellefteå. Greatest 80’s & 90’s tog tjugo svenska städer med storm under 2023 och kommer nu tillbaka med 1980- och 1990-talets största artister.

Annons

Nordman med hiten Vandraren, Emilia med Big big world och Secret Service med låtarna Flash in the night och Oh Susie är några av artisterna som kommer att medverka med sina numera klassiska låtar. Svenne Rubin, Lili & Susie, Factory och Snowstorm och fler med dem dyker också upp.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons