Annons
Duon Da Buzz är en av akterna som ska uppträda på 90-talsfesten i Skellefteå. Foto: Love Örterström

Nostalgiparty till Skellefteå i vår – 90-talskväll hålls på Folkparken

NÖJE Nu är det dags att damma av adidasbyxorna och magtröjan. 90-talet kommer tillbaka till Skellefteå för en kväll i maj.

Annons

Det är arrangören Whoop Whoop Event som arbetar med event, festivaler och konserter i Piteå, Skellefteå och Umeå som står bakom 90-talskvällen tillsammans med Folkparken i Skellefteå den 25 maj.

– Vi vet att det finns en efterfrågan på den här typen av event bland de som var unga på 1990-talet och kanske inte går ut så mycket på klubb. Här finns det en lucka att fylla. Vi har kört samma sak i Piteå och det har varit mycket uppskattat, säger Malin Bäckström som tillsammans med Pontus Öberg utgör Whoop Whoop Event.

Annons

På scenen kommer Da Buzz och Drömhus stå tillsammans med partybandet Krutov och DJ Nademm. Da Buzz var stora på 90-talet med hits som Alive och Do You Want Me. Drömhus slog stort med bland annat sin version av Vill ha dig som ursprungligen spelades in av Freestyle 1981.

– Det blir en kväll med något för alla. Vi har artister men också Krutov för de som gillar allsång och covers. Och så DJ Nademm för de som vill dansa till hitsen från förr. Det blir en fullspäckad kväll, säger Rebecka.

Festen går under namnet 90’s party. Åldersgränsen blir 18+.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons