Annons
Baserat på pressmeddelande
Simon Svahn. Foto: Pressbild

Simon Svahn väljer Skellefteå – för fisket och chefsjobb på restaurang

NYHETER Simon Svahn från Uppsala är ny kökschef på Mandel, berättar The Wood Hotel i ett pressmeddelande.

Annons

39-årige Simon Svahn, numera Byskebo, har flyttat norrut av två huvudanledningar. Att ta del av fisket i och runt Skellefteå samt att ta restaurang Mandel, på trähotellets fjärde plan, till nästa nivå.

– Att få möjlighet att tillsammans med mitt team utveckla och förfina matupplevelsen var ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. Att restaurangen ligger i ett av Sveriges bästa fiskelandskap gjorde dessutom saken än bättre, berättar kökschefen.

Annons

Han välkomnas av Carina Brydling, mat- och dryckesansvarig på restaurangen.

– Simons erfarenhet av god matkonst, ledarskap och sinne för gästupplevelse var det som gjorde att valet föll på honom, säger hon i pressmeddelandet.

Simon Svahn efterträder Jenny Andersson som går över till rollen som kreativ ledare, med fokus på att skapa kreativa norrländska och samiska rätter på nya sätt.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från The Wood Hotel
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons