Annons
Danko Jones kommer att inta kulturhuset den 7 mars 2024. Foto: Daniel Berbig

Internationellt rockband gör turné – redo att möta Skelleftepubliken

MUSIK Fler har fått upp ögonen för Skellefteå. De kanadensiska rockarna i Danko Jones är klara för Sara kulturhus.

Annons

Deras musik är präglad av energifylld rock med influenser från både hårdrock och punk, med snabba trummor och tunga riff. Danko Jones bildades i Toronto 1996 och har byggt upp en stadig fanskara genom åren.

Bland de största hitsen finns låtar som ”Had Enough”, ”Good Times”, ”My Little RnR” och ”I Think Bad Thoughts”. Bandet har turnerat i Sverige förut och 2024 kommer det tillbaka igen, för en resa med tolv stopp genom landet.

Annons

Ett av stoppen blir i norra Västerbotten. I dag meddelar Sofia Andersson Lundberg, programchef på Sara kulturhus, att Danko Jones kommer till Skellefteå.

– När dragningskraften till norra Norrland växer kan vi även se att antalet och bredden på våra evenemang ökar. Att ytterligare ett internationellt band intar Sara kulturhus är ett tydligt bevis på det och för rockpubliken i Skellefteå blir våren 2024 något extra att se fram emot, säger hon i ett pressmeddelande.

Rocktrion ska inta kulturhuset den 7 mars, som enda spelning norr om Örnsköldsvik.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons