Annons
Linnea Hubinette, Tilda Olofsgård, Anna Dreijing-Caroll, Stina Joelsson och Jonas Bard tar plats bakom Emma Waleij och Felicia Rosén. Foto: Jonas Pekkari

Efter ett bra år: Företag växer med rekryteringen av nya medarbetare

NÄRINGSLIV Kommunikationsbyrån Henson får förstärkning på kontoren i Skellefteå och Umeå.

Annons

Sju sköna skinande stjärnor. Så beskrivs tillskotten i ett pressmeddelande på morgonen. Henson går in i hösten med full fart och fler medarbetare i både Skellefteå och Umeå, vilket puttar upp totalen till 27.

– Vi är glada att många vill jobba med oss och hos oss. Det är också inspirerande att verka i en region med en otrolig utveckling, säger vd Åsa Stocksén.

Skelleftekontoret får uppbackning av Tilda Olofsgård, Anna Dreijing-Carroll samt Linnea Hübinette och kontoret i Umeå av Emma Waleij, Jonas Bard, Felicia Rosén och Stina Joelsson.

Annons

Nyheten kommer efter ett bra år för Henson, som fått flera viktiga kunder som Umeå kommun, Länsförsäkringar Västerbotten, Baseco och skidanläggningen Nalovardo.

– Att få samarbeta med tongivande aktörer inom så vitt skilda fält känns riktigt bra. Det är en naturlig fortsättning av vårt stora engagemang i Västerbotten. Vår ambition är att vara en ledande kommunikationsbyrå i norra Sverige, säger Åsa Stocksén.

Annons
Annons
Annons
Annons