Annons
Sponsrad artikel
  • På bilden syns en Pool från Niveko – det märke som Spaparts Nordic levererar. “Vi vill jobba med det bästa för att tryggt kunna veta vad vi säljer, och garantera standarden. Niveko är det närmaste en offentlig pool som du kan komma”, säger Lars Marklund, ägare. Foto: niveko-pools.com
  • Lars Marklund är grundare till Spaparts Nordic. ”Jag vet att det som kunder vill ha är trygghet och kunskap. Just de två sakerna är precis vad vi kan leverera”
  • Infinity & overflow. Hos Spaparts Nordic på Hedensbyn finns en visningspool för den som är nyfiken på att se hur en pool från Niveko ser ut.
  • Spaparts Nordic har levererat fyra pooler till Eriksgården i Funäsdalen. Foto: eriksgarden.se/spa
  • Spaparts Nordic utför service på flera företag, till exempel Vana Spa på The Wood Hotel.
  • Det finns många sätt att sänka energikostnaden till ett spabad. Ett av de senaste alternativen är att sätta in en luftvärmepump från Vian anpassad för spabad. Anders Karlsson berättar gärna mer om hur de fungerar.

De förverkligar dina pooldrömmar i Skellefteå – satsar på trygghet & kvalité: ”Vi kan branschen”

ANNONS Skellefteföretaget Spaparts Nordic har byggt upp en gedigen kunskap över åren och hjälper nu både företag och privatpersoner med att bygga, serva och underhålla sina pooler. “Människor vill känna sig trygga i sitt köp, och det kan de göra här”, säger Lars Marklund.

Lars Marklund har jobbat i pool- och spabranschen sedan 2001. Först som resande säljare med Stockholm-Kiruna som arbetsfält, och sedan 2012 som egenföretagare med utgångspunkt i Skellefteå.

– När jag fick en blodpropp så insåg jag att jag inte kunde sitta 7 000 mil i bilen varje år längre. Samtidigt såg jag en lucka i marknaden som gjorde att jag drog igång Spaparts Nordic, berättar han.

Lars Marklund är grundare till Spaparts Nordic. ”Jag vet att det som kunder vill ha är trygghet och kunskap. Just de två sakerna är precis vad vi kan leverera”

Namnet antyder att butiken och webbshoppen är ansluten till en kedja, men företaget är grundat i Skellefteå och finns bara här. Kunderna finns däremot i hela Sverige, och de flesta av leverantörerna är från olika europeiska länder.

– Då fungerar det helt enkelt bättre med ett internationellt klingande namn, säger Lars och ler.

Butik på Hedensbyn

Sedan den första ordern i webbshoppen 2012 har företaget vuxit kraftigt. De har gått från två till fyra anställda, och flyttade 2020 från den 145 kvadratmeter stora lokalen på Lasarettsvägen till 500 kvadratmeter på Mejselgatan, Hedensbyn, där de har butik och lager idag.

– Vi har under åren byggt upp en stor kunskap som dagligen hjälper våra kunder med att hitta rätt delar, men även leverera helt nya pooler, säger Lars.

Spaparts Nordic har levererat fyra pooler till Eriksgården i Funäsdalen. Foto: eriksgarden.se/spa

Både företag och privatpersoner är välkomna att handla via Spaparts Nordic som har över 2 000 artiklar i lager.

– Vi har reservdelar och tillbehör till i princip alla märken av pooler och spabad, så om du behöver något till ditt bad bör du alltid kolla med oss först om du vill ha bra grejer direkt i handen, säger Lars.

Pooler av hög kvalité

För den som vill bygga en helt ny pool är Spaparts Nordic också rätt alternativ. Som återförsäljare till märket Niveko levererar de högkvalitativa pooler som går att anpassa som kunden själv vill.

– Om du har sett en overflow-pool från Niveko så är det stor chans att du inte vill ha någon annat efteråt, säger Lars som menar att de valt leverantör med omsorg.

– Vi vill jobba med det bästa för att tryggt kunna veta vad vi säljer, och garantera standarden. Niveko är det närmaste en offentlig pool som du kan komma.

Det finns många sätt att sänka energikostnaden till ett spabad. Ett av de senaste alternativen är att sätta in en luftvärmepump från Vian anpassad för spabad. Anders Karlsson berättar gärna mer om hur de fungerar.

Stor kunskap

Efter över 20 år i branschen vet Lars och hans kollegor också hur poolen ska installeras och underhållas. Tillsammans med sina samarbetspartners kan Spaparts Nordic hjälpa till från start till mål. De har till och med en infinity-pool i sin butik på Hedensbyn att titta på.

– Jag vet att det som kunder vill ha är trygghet och kunskap. Just de två sakerna är precis vad vi kan leverera, säger Lars.

Spaparts Nordic

Adress: Mejselgatan 4, Skellefteå
Telefon: 0910-130 13
Butik: Måndag – Torsdag 10.00 – 17.00, Fredag 10.00 – 16.00

Läs mer på www.spapartsnordic.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Spaparts Nordic.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons