Annons
Sponsrad artikel
Foto: Arkivbild

Extrajobb i sommar: Är du Megafonens nya vimmelfotograf?

MEGAFONEN Vi söker fler vimmelfotografer till Megafonen-gänget.

Sedan den första versionen av Megafonen.nu såg dagens ljus 2010 har vimmelbilder varit ett stående inslag och en av hemsidans mest välbesökta delar. Vimmelbilderna tas av våra fotografer – och nu behöver vi fler som hjälper oss att bevaka sommarens evenemenang.

Vimmelfotograf

Vi söker dig som är över 18 år, gillar att fotografera, är social och inte rädd för att ta kontakt med nya människor. En stor del av arbetet kommer att ske på festivaler, konserter och nattklubbar utifrån ett schema som vi kommer överens om tillsammans. Kamera finns att låna av oss.

Annons

Känner du att beskrivningen passar in på dig?
Skicka ett e-postmeddelande till info@megafonen.se där du skriver varför du vill jobba som vimmelfotograf, och varför just du skulle passa för detta jobb. Skriv ”Vimmelfotograf” som ämne.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Arbetstider: Oftast fredag- och lördagskvällar (vi sätter schema tillsammans).
Lön: Enligt överenskommelse.
Frågor? magnus@megafonen.se

Om företaget

Megafonen startades 2010 av Peter Ziolkowski och Magnus Lindkvist som en nöjessajt med fokus på vad som händer i Skellefteå. Under åren har företaget utvecklats till att bredda sin verksamhet och levererar numera allt från nyheter och fördjupningar till inspiration och reportage via megafonen.se samt gratistidningen Megafonen som delas ut till alla hushåll och företag i kommunen.

Sedan hösten 2021 ägs företaget, som idag sysselsätter sex heltidstjänster, till 51 procent av NTM-koncernen.

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Megafonen.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons