Annons
Megafonentidningen

Ledig tjänst hos Megafonen Skellefteå: Mediasäljare, vikariat

ANNONS Vi söker en mediasäljare till Megafonen för vikariat i cirka ett års tid.

Annons

Vi söker: Mediasäljare till Megafonen, vikariat heltid

Här erbjuds du som mediasäljare ett flexibelt arbete i en tight och lokalt förankrad organisation. Ditt jobb blir att hjälpa andra företag att nå ut till Skelleftebor via Megafonens olika kanaler som huvudsakligen består av Megafonentidningen och Megafonen.se. Du kommer att jobba med en redan upparbetat kundstock, men även ha som uppgift att hitta nya kunder under årets gång.

Arbetet sker på dagtid, måndag till fredag. Kollektivavtal finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som som vill jobba med uppsökande försäljning på en lokal marknad. Vi ser gärna att du är social, har god förmåga att ta initiativ och har jobbat med försäljning tidigare. Utbildning inom försäljning är meriterande, men inget krav. B-körkort krävs.

Megafonen sysselsätter idag sex heltidsanställda.

Om företaget

Megafonen startades 2010 av Peter Ziolkowski och Magnus Lindkvist som en nöjessajt med fokus på vad som händer i Skellefteå. Under åren har företaget utvecklats till att bredda sin verksamhet och levererar numera allt från nyheter och fördjupningar till inspiration och reportage via megafonen.se samt gratistidningen Megafonen som delas ut till alla hushåll och företag i kommunen.

Sedan hösten 2021 ägs företaget, som idag sysselsätter sex heltidstjänster, till 51 procent av NTM-koncernen. Tre av dessa tjänster arbetar med sälj.

Ett flexibelt arbete i en tight och lokalt förankrad organisation

Omfattning: Heltid, föräldravikariat cirka ett år
Start: September/oktober 2023, eller enligt överenskommelse.
Lön: Fast grundlön plus provision
Arbetsgivare: Megafonen Skellefteå (Nyhetsmegafonen i Skellefteå AB)
Ort: Skellefteå

Ansök

Skicka din ansökan med bifogad CV till info@megafonen.se. Skriv några rader om vad du gjort tidigare, och varför du är intresserad av det här jobbet.

Frågor? Kontakta Peter Ziolkowski, säljchef, 070 – 608 60 16, peter@megafonen.se

Urval och intervjuer sker löpande.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons