Annons
The Wannadies. Pressbild: Johan Bergmark

Wannadies-profilen klar för TV4:s ”Så mycket bättre” – spelas in i sommar: ”Jag försökte ta mig ur”

MUSIK Den sista artisten att medverka i årets "Så mycket bättre" har presenterats – och det är The Wannadies frontman Pär Wiksten.

Annons

Det för Skellefteborna närmast ikoniska bandet The Wannadies gjorde comeback i fjol efter 19 år, med spelningar både i Sara kulturhus och på första upplagan av Skellefteå Summertime.

Innan dess turnerade de senast under 2003. Det var på sångaren Pär Wikstens 50-årsfest för sex år sedan, efter en spelning, som The Wannadies fick idén att börja göra konserter igen.

– Vi hade så sjukt roligt när vi spelade ihop igen, sade gitarristen Stefan Schönfeldt till Megafonen inför fjolårets spelning i kulturhuset.

Annons

Tolkar andras musik

I höst och vinter kommer Pär Wiksten att synas i tv-rutan – för han är den sista artisten att presenteras till årets ”Så mycket bättre” i TV4, som spelas in på Gotland i sommar.

Det var ingen självklarhet för honom att tacka ja, berättar Pär för Aftonbladet.

– Jag försökte ta mig ur det. Jag försökte ställa krav som var omöjliga att uppfylla, men det gick inte, säger han muntert till tidningen.

Annons

Från Lasse Holm till Staffan Hellstrand och Eagle-Eye Cherry, totalt är det 12 artister som medverkar i programmet. Här är hela listan:

Så mycket bättre-line up 2023

Marit Bergman
Eagle-Eye Cherry
Dogge Doggelito
Lasse Holm
Jonathan Johansson
Ellen Krauss
Mapei
Peg Parnevik
Omar Rudberg
Sanne Salomonsen
Staffan Hellstrand
Pär Wiksten

Källa: TV4

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons