Annons
Peder Lundberg efterträder Julia Hedlund som går vidare till en nytillsatt tjänst på Elecosoft. Foto: Pressbild

Skellefteföretag stärker ledningen och ska växa i Norden: ”Jätteroligt”

NÄRINGSLIV Det går bra för Elecosoft i Skellefteå, som nu tänker ta verksamheten till nästa nivå. Till företagets hjälp kommer Peder Lundberg in som ny försäljningschef.

Annons

It-företaget Elecosoft utvecklar verktyg för bygg- och installationsbranschen, menade att hjälpa med alltifrån planering till projektering och uppföljning.

De är i en spännande tillväxtfas just nu, skriver företaget i ett pressmeddelande. Elecosoft ändrar affärsmodell och ska utöka verksamheten till fler länder i Norden. De ska även introducera nya lösningar på befintliga marknaden.

Annons

För att bistå i detta har Peder Lundberg, tidigare vd på Nordkust, rekryteras som ny försäljningschef.

– Peder har arbetat hos oss tidigare och känner både oss och vår typ av kund väl. Efter ett antal år som vd på Nordkust kommer han att tillföra oerhört mycket till oss och den resa vi är på just nu, säger Anders Karlsson, vd på Elecosoft.

”Härlig utmaning”

Peder Lundberg tillträder tjänsten i maj. Han efterträder Julia Hedlund som går vidare till en nytillsatt tjänst som affärsutvecklingschef på Elecosoft. Hon kommer att ansvara för förvärv, partnerskap, nya marknader med mera.

Annons

Den nye försäljningschefen ser fram emot att få komma igång.

– Det känns som en härlig utmaning att få ta försäljningen in en ny fas av tillväxt. Plus att det känns jätteroligt att få återvända till ett företag och kollegor som har en hög ambition kombinerat med en riktigt sund företagskultur som jag vet att jag trivs med, säger han i pressmeddelandet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons