Annons
Sponsrad artikel
Enligt Pär passar bilen både i terräng och stadsmiljö.

Lansering: Den första elektriska pickup-bilen i Skellefteå • ”Inte bara för företagare”

ANNONS Nu lanseras Maxus T90EV, den första elektriska pickup-bilen i Europa, hos Logart Bil: ”Det är en mycket efterlängtad produkt”, säger Pär Öhlin, bilförsäljare.

Logart Bil är en bilhandlare med helhetslösning. Hos dem finns allt ifrån nya- och begagnade bilar, till plåtverkstad, reservdelar, rekond, däckhotell och biluthyrning. Och nu ska de även börja sälja Europas första elektriska pickup.

– Pickup-bilen har blivit alltmer populär här i Sverige, och inte bara för företagare utan även för privatpersoner, säger Pär.

Bruksbil

Många använder pickups som bruksbilar, vilket den även fungerar väldigt bra som, men eftersom den har fem bekväma sitsar och fungerar bra i både terräng och stadsmiljö menar Pär att den passar lika bra som familjebil.

– Det är en allsidig bil. Med sitt stora batteri på 88,75 kilowatt klarar den cirka 330 kilometer av blandad körning. Och det är även värt att tillägga att Maxus mäter sina transportbilars kapacitet med last.

Man kan lasta bilen med 925 kilo och vill man ha släp kan den dra uppemot 1000 kilo.

Han fortsätter:

– Man kan lasta bilen med 925 kilo och vill man ha släp kan den dra uppemot 1000 kilo.

Clas Håkansson och Pär Öhlin ser fram emot försäljningen av Maxus T90EV.

Anledningarna till att köra elbil är, enligt Pär, många. Men förutom hållbarhetsperspektivet och att kunna ladda bilen hemifrån menar han att det finns flera ekonomiska fördelar.

– Priset på elbilar är i vanliga fall högre än traditionella bilar, men på denna bil ligger skatten på 360 kronor om året, vilket i jämförelse med andra alternativ är fördelaktigt.

– Dessutom är driftkostnaden låg och kostnader på service på bilen blir betydligt lägre eftersom det inte finns en förbränningsmotor.

Gjort ett bra jobb

Vad gäller utseendet på bilen tycker Pär att designteamet har gjort ett bra jobb.

– De har lyckats bra med att göra en modern pickup men som ändå påminner om den traditionella pickupen. Bilen går tyst och fint vilket är trevligt, och den känns pigg och alert. Man får en mer sportig känsla av denna modell än av andra pickups då tyngdpunkten är låg vilket hämmar bilen från att kränga i kurvor.

– Något som även kan vara bra att veta är att den är bakhjulsdriven.

Bilen går tyst och fint vilket är trevligt, och den känns pigg och alert.

Den elektriska pickupen är en efterlängtad produkt och personalen hos Logart Bil har redan innan de fått in ett fysiskt exemplar av bilen redan sålt sex stycken.

– Den här bilen passar en bred marknad och jag tror att det kommer att bli mycket uppskattad av våra kunder, säger Pär avslutningsvis.

Logart Bil i Skellefteå

Nålvägen 2, Skellefteå
Mån– fre 09.00–17.00, Lör 10.00–14.00

0910-71 16 60
info@logart.se

www.logart.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Logart Bil.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons