Annons
Foto: Anders Andersson

Restaurangen i centrum värvar ny nattklubbschef – tillkännager flera satsningar: ”Känns nervkittlande”

NÖJE Johan Lidman är den nye nattklubbsansvarige på Rustique i Skellefteå. Han är peppad på att komma igång och planerar bland annat satsningar på livemusik och konceptkvällar.

Annons

Johan Lidman är tidigare egenföretagare med kunskap inom audiovisuell teknik, vilket ledde honom till Rustique. Restaurangen har fått klagomål om ljudnivån under nattklubbskvällarna och Johan kallades in för att se över ljudanläggningen.

– Grannar har blivit störda och jag har spelat en roll i att förhindra det. Vi har satt en mellanmixer som låter oss kontrollera ljudet mycket bättre och fått bort frekvenserna som varit för höga, berättar han.

Hans arbete på restaurangen är långtifrån färdigt, för någonting klickade och nu har Johan blivit nattklubbsansvarig på Rustique. Han formligen bubblar av idéer.

Johan Lidman. Foto: Privat

– Det känns väldigt spännande och utmanande. Jag har teknikkunskap och kontakter kvar från det tidigare jobbet och det känns kul att axla den här nya rollen, säger han.

Livemusik och temakvällar

De planerar bland annat en storsatsning på liveframträdanden, berättar han. I både restaurang- och nattklubbverksamheten.

– I ett första skede kommer vi att plocka in fler artister och kända dj:s. Det känns nervkittlande och hittills har vi fått väldigt bra feedback. När det sedan blir sommar och uteservering vill vi också ha en trubadur där ute, säger Johan.

Annons

Han vill även steppa upp fredagskvällarna på Rustique. De är generellt mindre populära än lördagarna så han vill lägga extra mycket krut på dem, vilket kommer att märkas redan i veckan.

– Vi kör igång en after work-buffé med lounge-dj på fredagar, som övergår till fartigare musik och nattklubb under kvällen. Vi kommer att göra det hela januari och förhoppningsvis även i februari, berättar Johan.

Annons

Senare tänker de även anordna konceptkvällar. De kallar en för “90-procentskvällen”, där besökarna får 90 procents rabatt på inträdesavgiften, och en annan för “unicorn fredag”. Då ska nattklubben förvandlas till en gayklubb.

– Vi kommer gå all in på pride-temat med mycket färger och allting, för att hylla det som Pride står för. När vi sedan närmar oss studenten kan vi ha studentfester och så vidare. Jag tror att det här kommer bli svinbra, säger Johan Lidman.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons