Annons
Foto: Pixabay / Apollo

Ytterligare ett resebolag satsar på Skellefteå – med direktcharter till fyra soliga resmål: ”Känns härligt”

RESA Apollo etablerar två nya charterlinjer till Grekland från Skellefteå, med fyra olika resmål under 2023.

Annons

Resebolagens intresset för Skellefteå märks. Bara nu i november har både TUI och Ving presenterat nya avgångar under 2023, dels till Rhodos och dels till Mallorca. Nu är det Apollo som tillkännager att även de satsar.

– Det känns härligt att kunna erbjuda flera nyheter med direkta flyg från Skellefteå, säger Sandra Miller Kinge, kommunikationschef på Apollo, i ett pressmeddelande.

Det handlar om två nya charterlinjer med fyra olika resmål under nästa år.

Annons

Mellan den 8 maj och 12 juni ges solsugna norrlänningar först chansen att uppleva de grekiska semesterorterna Parga, Sivota och Lefkas. Senare, mellan den 18 augusti och 6 oktober, flyger Apollo också till Kreta.

– Vi är jätteglada över denna etablering. Utbudet av charterresor från Skellefteå Airport ökar ständigt och att kunna erbjuda dessa populära charterdestinationer med Apollo är fantastiskt roligt, säger Robert Lindberg, vd på Skellefteå Airport.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons