Annons
Jens Pihlblad, marknadschef på Minnovation i Skellefteå. Foto: Magnus Lindkvist

Sveriges snabbast växande företag har korats: De är årets Supergasell

NÄRINGSLIV De har redan blivit årets Gasellvinnare i Stockholm. Nu står det klart att Minnovation, med kontor i Skellefteå, även får det ärofyllda priset årets Supergasell.

Annons

Minnovation International AB är bemanningsföretaget som bland annat stöttat Northvolt i jakten på utländsk expertis. Företaget har haft en tillväxt på 2 567 procent de senaste fyra åren. I oktober utsågs Minnovation, med säte i huvudstaden, också till årets Gasellvinnare i Stockholm.

Det är tidningen Dagens Industri som årligen uppmärksammar de snabbast växande företagen i Sverige. Minnovation utmärker sig även bland dem – för nu är det klart att företaget också blir årets Supergasell.

Annons

Priset tilldelas företaget i Sverige med absolut snabbast tillväxt de senaste tre åren.

– Ett kvitto på att våra långsiktiga lösningar för kompetensförsörjning i Norden och Sverige verkligen fungerar. Våra medarbetare har lyckats med att snabbt förse våra kunder med rätt kandidatunderlag, och inte minst att verka för hållbar integration, säger Minnovations vd Peter Åberg i ett pressmeddelande.

Bakom framgången

Jens Pihlblad är marknadschef på Minnovation i Skellefteå. Han tror att deras långsiktighet är en viktig del av framgången, och deras fokus på att få personalen att trivas. Det gäller både på och utanför jobbet.

Annons

– Att komma till en ny stad är inte helt lätt. Har du kompetensen som våra kunder efterfrågar så hjälper Minnovation till med praktiska saker som att lokalisera boende, men också med att skapa det lokala nätverket och ge rätt förutsättningar för att du och din familj ska trivas på er nya hemort, säger han.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons