Annons
Europe. Foto: Pressbild

Stor bokning klar för Pite Havsbad – ett av Sveriges största rockband

NÖJE Sommarens stora nöjessatsningar på Pite Havsbad fortsätter att presenteras. Nu avslöjar de att ett av Sveriges största rockband genom tiderna, Europe, kommer.

Annons

Sedan tidigare står det klart att stora akter som Gyllene Tider (26 juli) och Håkan Hellström (8 juli) kommer till Pite Havsbad denna sommar. Och nu presenterar de ytterligare ett stort namn; Europe.

Europe är ett av Sveriges största rockband genom tiderna med över 20 miljoner sålda album, flera världsturnéer och en imponerande karriär som sträcker sig över 35 år.

Med kända låtar så som ”Rock the Night”, ”Carrie” och inte minst ”The Final Countdown” har bandet närmare 6 miljoner lyssnare i månaden endast på Spotify idag.

Annons

Pite Havsbad tror att sommarens stora nöjessatsningar kommer resultera i en riktig succésommar.

– Det är fantastiskt att nu kunna presentera Europe till sommarens nöjen på Pite Havsbad! Det är härligt att följa upp rekordåret 2022 i turister med fortsatta satsningar och ett fullspäckat nöjesår 2023, allt från Race Of Champions sista helgen i januari till några av Sveriges största artister genom tiderna i sommar. Med dessa evenemang kan vi erbjuda en bredd för våra besökare, det finns något för alla, och vi ser verkligen fram emot många folkfester under 2023, säger Tobias Lindfors, koncern VD och ägare Pite Havsbad Group, i ett pressmeddelande.

Europe kommer till Pite Havsbad den 17 juni.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons