Annons
En jublande glad Teres Kenttä på Jysks stora gala. Foto: Privat

150 butiker i 17 distrikt – och Teres i Skellefteå blir årets distriktschef

NÄRINGSLIV Jysk har utsett Teres Kenttä i Skellefteå till Årets distriktschef i Sverige.

Annons

Kedjan har drygt 150 butiker i landet. De indelas i 17 distrikt med lika många chefer, varav en är Skelleftebon Teres Kenttä. Hon utmärker sig, då över 1 200 personer fick se henne kliva upp på scenen som Årets distriktschef på Jysks årliga gala.

– Det känns jättekul! Det är mycket slit, så när man får stå där och bara ta emot applåderna… ja, det känns underbart. Alla har kämpat stenhårt, säger hon.

Jysk har sju butiker och nästan 70 medarbetare i distriktet i norr. Butiken i Skellefteå är en av de största, räknat i omsättning tillhör den topp 15 i hela landet. Teres märker att kundflödet hela tiden ökar i stan.

Annons

– Det är kul att hänga med i utvecklingen som sker nu. Det är bara svårt att hitta personal till Skelleftebutiken, vi skulle behöva bli ännu fler, berättar hon.

På galan, som hölls i Göteborg förra helgen, kammade distriktet även hem en annan fin vinst, då en medarbetare i Luleå utsågs till Årets säljare. Det är fjärde gången som utmärkelsen delats ut och norrlänningarna har vunnit tre.

– Det är vi uppe i Norrland som är bäst på det här, säger Teres glatt.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons