Annons
Foto: Arkivbild

Ny stöld upptäckt i Skellefteå: Ska ha skett i helgen – polis inkopplad

NYHETER Polisen utreder en misstänkt stöld av verktyg från en byggarbetsplats i Skellefteå.

Annons

Upptäckten gjordes på måndagsmorgonen. Någon ska ha tagit sig in i containrar på en byggarbetsplats på Sörböle, och stulit verktyg. Till vilket värde är oklart. Brottet ska ha skett någon gång under den gångna helgen.

Polisen kallades till platsen vid halv åtta-tiden, gjorde en brottsplatsundersökning och upprättade en anmälan om stöld genom inbrott.

Även förra veckan stals utrustning i Skellefteå, mycket dyrbar sådan, från maskiner på Hammarängens industriområde. Den senaste tiden har det även gjorts inbrottsförsök på Ica Maxi på Solbacken, och i villor på Morön och Norrböle.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons