Annons
Ejja Häman Aktell. Foto: Arkivbild

Skellefteås vård- och omsorgschef ska sluta: ”Jag har verkligen trivts”

NYHETER Ejja Häman Aktell slutar som vård- och omsorgschef i Skellefteå kommun.

Annons

Beskedet kom på fredagen. Ejja Häman Aktell har varit Skellefteå kommuns vård- och omsorgschef i åtta år och känner sig redo att gå vidare. Hon kommer att fortsätta sin tjänst till månadsskiftet februari/mars 2023.

– Jag har verkligen trivts bra med mitt arbete och tillsammans med chefer och medarbetare har vi klarat av tuffa utmaningar, säger hon i ett pressmeddelande.

– Det kvarstår givetvis svåra utmaningar, inte minst när det gäller kompetensförsörjningen, och jag känner att det är dags för en ny kraft att ta vård- och omsorgsarbetet in i framtiden för att ge våra invånare trygg vård, omsorg och stöd, fortsätter Ejja Häman Aktell.

Annons

Skellefteå kommun ska påbörja arbetet för att hitta hennes ersättare inom kort.

– Det känns tråkigt att Ejja väljer att sluta hos oss. Hon är en driven och förändringsbenägen chef som jobbat hårt för att utveckla verksamheten. Jag önskar henne all lycka till i framtiden, säger Katarzyna Wikström, förvaltningschef på socialkontoret.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons