Annons
Foto: Pojjo

Nytt restaurangkoncept etablerar sig i Skellefteå – redan till veckan: ”Verkligen något som inte finns”

MAT Till veckan kommer restaurangkonceptet Pojjo till Skellefteå.

Annons

Pojjo är ett ”spökkök” på samma sätt som 4 Grabs, alltså ingen fysisk restaurang. De erbjuder endast take away och maten tillagas i andra restaurangers kök, men medan 4 Grabs fokuserar på smashburgare jobbar Pojjo med friterad kyckling.

På menyn finns bland annat “buckets” som kan föra tankarna till amerikanska KFC, kycklingburgare och annat friterat. Matbyrån Appteat, som står bakom både 4 Grabs och Pojjo, tror att det kommer att göra succé i stan.

Annons

– Det är verkligen något som inte finns i Skellefteå. Jag är själv därifrån och har vänner och släkt där uppe som kommer att rågilla det här, säger Tim Lamprecht, säljare på Appteat, som bor i Sundsvall idag.

4 Grabs finns i Skellefteå sedan tidigare och utgår ifrån restaurang Valentino. När Pojjo nu etablerar sig blir det hos Dallas, som fått nya ägare sedan den 1 juni. Härifrån kommer maten att kunna beställas via matappar som Fodoora eller Wolt.

Annons

De kör igång redan till veckan, berättar Tim, med start på tisdag den 6 september.

– Det känns superkul att få samarbeta med Dallas. Skellefteå är en också växande stad så det känns kul att få vara en del av det, säger han.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons