Annons
Foto: Arkivbild

Bilstöld och smitning från olycka i Skellefteå – se nattens händelser

NYHETER Under natten sökte polisen bland annat en misstänkt biltjuv i Skellefteå. Polisen beslagtog även en kniv och besökte en misstänkt brandplats på Anderstorp.

Annons

En knapp timme efter midnatt, natten till tisdag, ville polisen stoppa och kontrollera en bil på Sunnanå i Skellefteå, men föraren stannade inte. Det finns uppgifter om att bilen körts in i ett staket och polisen kunde senare hitta den, men inte bilens förare.

Enligt Elisabeth Glaas, kommunikatör vid polisen, ska bilen tidigare ha stulits. Polisen upprättar därför en anmälan om både smitning och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Strax tidigare, vid tolvslaget på natten, larmades polisen om en knivbeväpnad man i Byske. På platsen togs kniven i beslag och han misstänks nu för brott mot knivlagen.

Annons

Ännu lite tidigare, en halvtimme före midnatt, larmades SOS om en brand utomhus på Anderstorp. Det ska då ha brunnit i gräset vid en idrottsplats. Polisen misstänker skadegörelse genom brand men på platsen anträffade de ingen misstänkt person.

”En anmälan upprättas”, fortsätter kommunikatör Elisabeth Glaas på polisens sajt.

Senare på morgonen nåddes de även av uppgifter om ett inbrott på en restaurang.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons